Menüü 2.-6. mai
Esmaspäev, 2. mai Tatar, guljašš, leib, sai, värske kapsa-värske kurgi-rohelise sibula salat, morss
Teisipäev, 3. mai Hapukapsasupp, hapukoor, leib, sai, mannapuder, kissell puuviljadega, õun
Kolmapäev, 4. mai Kartulipüree, lõhekaste, leib, sai, peedi-küüslaugusalat, morss
Neljapäev, 5. mai Talupojasupp, hapukoor, leib, sai, piimakissell keedisega, pirn
Reede, 6. mai Kartul, praesardell, kaste, leib, sai, hautatud hapukapsas, mahlajook
Hommikupuder
E.: Neljaviljahelbepuder
T.: Kaerahelbepuder
K.: Mannapuder
N.: Viieviljahelbepuder
R.: Riisipuder
Lisaeine
E. Kartul, kanapihv, kaste, leib, piim
T. Ühepajatoit, morss, leib, v/s juustuga
K. Makaron, kotlet, kaste, leib, mahlajook
N. Omlett juustuga, v/l singiga, morss
- Koolisööklas iga päev võimalik juua piima ja keefiri.
- 1.-5. klassi õpilastele kaks korda nädalas lisapuu- või juurvili EL poolt.
- Toitlustamise nõuetest loe siit!