MENÜÜ 18.-22.04.2016
Esmaspäev, 18. aprill Makaronid, hakklihakaste köögiviljadega, leib, sai, värskekapsa-porgandi-marineeritud kurgi salat, joogijogurt
Teisipäev, 19. aprill Kalaseljanka, hapukoor, leib, sai, riisipuder marjakisselliga, õun
Kolmapäev, 20. aprill Kartul, kanapihv, kaste, leib, sai, porgandi-ananassisalat, morss
Neljapäev, 21. aprill Värskekapsasupp, hapukoor, leib, sai, kamavaht keedisega, pirn
Reede, 22. aprill Azuu loomalihast, leib, sai, peedi-õunasalat, mahlajook
Hommikupuder
E. Viieviljahelbe puder
T. Mannapuder
K. Neljaviljahelbe puder
N. Riisipuder
R. Kaerahelbepuder
Lisaeine
E. Riisipuder moosiga, v/l vorstiga, piim
T. Kartul, värskekapsa-hakklihahautis, leib, morss
K. Viinerisupp, v/s juustuga, leib, piim
N. Kartulipüree, lihapallikaste, mahlajook, leib
- Koolisööklas iga päev võimalik juua piima ja keefiri.
- 1.-5. klassi õpilastele kaks korda nädalas lisapuu- või juurvili EL poolt.
- Toitlustamise nõuetest loe siit!