MENÜÜ 4.-8.04.2016.
Esmaspäev, 4. aprill Makaronid vorstiga, ketšup, leib, sai, morss, kapsa-porgandi-õunasalat, saiake
Teisipäev, 5. aprill Kodune rassolnik, hapukoor, leib, sai, mannavaht piimaga, pirn
Kolmapäev, 6. aprill Kartulipüree, lõhekaste, leib, sai, porgandi-apelsinisalat, morss
Neljapäev, 7. aprill Aedvilja-hakklihasupp, leib, sai, "pariisi vahukoor" helvestega, õun
Reede, 8. aprill Hautatud sealiha köögiviljadega, leib, sai, mahl, tomati-sibulasalat
Hommikupuder
E. Neljaviljahelbe puder
T. Kaerahelbepuder
K. Mannapuder
N. Riisipuder
R. Viieviljahelbe puder
Lisaeine
E. Kartul, guljašš, leib, morss
T. Sealiha köögiviljadega, mahl, leib
K. Kartuli-makaronisupp, v/l singi ja kurgiga, morss
N. Mulgipuder, mahlajook, leib