MENÜÜ 29.02.-04.03.2016
Esmaspäev, 29. veebruar Keedetud tatar, guljašš, kapsa-värske kurgi-rohelise sibula salat, leib, sai, morss
Teisipäev, 1. märts Kartuli-makaronisupp, leib, sai, mannapuder, kompott kuivatatud puuviljadest, apelsin
Kolmapäev, 2. märts Kartulipüree, paneeritud kalafilee, kaste, peedi-küüslaugusalat, leib, sai, , morss
Neljapäev, 3. märts Kodune seljanka, hapukoor, leib, sai, piimakissell keedisega, õun
Reede, 4. märts Kartul, praesardell, kaste, hautatud hapukapsas, leib, sai, mahlajook
Hommikupuder
E. Neljaviljahelbe puder
T. Kaerahelbepuder
K. Mannapuder
N. Viieviljahelbe puder
R. Riisipuder
Lisaeine
E. Kartul, kanapihv, kaste, leib, piim
T. Ühepajatoit, v/s juustuga, morss
K. Makaronid, kotlet, kaste, leib, mahlajook
N. Omlett juustuga, v/l singiga, morss
- Koolisööklas iga päev võimalik juua piima ja keefiri.
- 1.-5. klassi õpilastele kaks korda nädalas lisapuu- või juurvili EL poolt.
- Toitlustamise nõuetest loe siit!