MENÜÜ 29.02.-04.03.2016

Esmaspäev, 29. veebruar       Keedetud tatar, guljašš, kapsa-värske kurgi-rohelise sibula salat, leib, sai, morss

Teisipäev, 1. märts                  Kartuli-makaronisupp,  leib, sai, mannapuder, kompott kuivatatud puuviljadest, apelsin

Kolmapäev, 2. märts              Kartulipüree, paneeritud kalafilee, kaste, peedi-küüslaugusalat, leib, sai, , morss

Neljapäev, 3. märts                 Kodune seljanka, hapukoor, leib, sai, piimakissell keedisega, õun

Reede, 4. märts                      Kartul, praesardell, kaste, hautatud hapukapsas, leib, sai, mahlajook

Hommikupuder

E. Neljaviljahelbe puder

T. Kaerahelbepuder

K. Mannapuder

N. Viieviljahelbe puder

R. Riisipuder

Lisaeine

E. Kartul, kanapihv, kaste, leib, piim

T. Ühepajatoit, v/s juustuga, morss

K. Makaronid, kotlet, kaste, leib, mahlajook

N. Omlett juustuga, v/l singiga, morss